Årgang 2010 Piger

Cheftræner(e)

Årgangskoordinator

Træningstider

torsdag 17-18.15

Holdinformation

Vi er startet med en ny sæson. Vi træner samme tidspunktet som sidste år, men slutter lidt senere. Så træningen ligger torsdag fra 17 til 18.15.

Trænerstaben består ud over mig af Jens (Anna's far), Camilla, (Sofies mor), Jakob (Emma Sophies far), Jeppe (Veras far), Martin (Tildes far), og Rasmus (Johannes far).

At vi nu har en fast trænerbesætning på syv – og dét at pigerne nu er så gamle, at de godt kan klare en time uden deres forældre – betyder, at vi også gerne vil have dem for os selv. Jeres opgave er at aflevere dem, sikre at de er ordentligt klædt på, har håret sat op, og har vand med. Når pigerne bliver kaldt sammen, skal I have sagt farvel. Slår nogen sig undervejs, skal vi nok trøste. Det næste punkt på dagsordenen for jeres vedkommende vil bare være at få dem hentet igen, når vi slutter klokken 18.15.

 

(Hvis man slet ikke kan lade være med at blive hængende, vil vi tage os den frihed at inddrage jer i træningen på linje med os andre. Det er ikke en straf. For det er sjovt at træne fodbold).

 

Vi har meldt 5-mandshold til i 3 turneringer. Der er lavet en samlet plan for, hvem der spiller hvornår. Skulle jeres piger være forhindret i at spille én af de pågældende dage, vil jeg bede jer selv om at finde en afløser. Det er vigtigt, at vi kan stille med mindst 7 mand til en fem-mandskamp. Derudover regner vi med at melde et eller to hold til et par stævner andre steder. Mere information herom følger.

 

Mange hilsner Morten (Hedvig)

 

Information

Tirsdag, 3 maj, 2016 - 14:43

Kære U6-forældre

Vi stiller to hold til DjursCup, søndag den 12. juni.

Vi har lige...

Fredag, 29 april, 2016 - 21:14

Der er ingen træning for u6-pigerne torsdag den 5. maj, hvor det er Kristi Himmelfartsdag. Vi...

Turneringer

Vi har tilmedlt to hold til DBUs 5-mandsturnerning. Et I a-rækken og et i b-rækken. Derudover har vi et hold i DGI's b/c-række.

Information om kampene kan findes via følgende links:

 

DBU, a-række: https://www.dbu.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/programTea...

 

DBU, b-række: https://www.dbu.dk/turneringer_og_resultater/resultatsoegning/programTea...

 

DGI, b/c-række: https://minidraet.dgi.dk/Turnering/22583/raekke/70822/pulje/32302

 

Tilmeldte spillere

Tryk her for at tilmelde dig.