Årgang 2011 Piger

Cheftræner(e)

Trænerteam

Træningstider

Tirsdage fra 16.30 - 17.30
på banerne ved Ry Hallen

Opstart
29. August 2017

Aflysninger
Træning tirsdag d. 3. oktober aflyst

Afbud
Gives gerne på SMS til
Karen-Marie (2172 5470)

Følg os på Facebook
Ry Fodbold Piger Årgang 2011

Holdinformation

Årgang 2011 overgår efter sommerferien til at være henholdsvis U7 piger og U7 drenge.

Som nyt trænerteam, glæder vi os til at skyde fodboldsæsonen 2017-18 igang og vi fortsætter med at træne om tirsdagen ligesom U7 drenge. Vi rykker træningstiden en halv time frem, så vi træner fra 16.30 til 17.30. Det giver os ro på banerne til at komme igang og samtidig kommer vi ikke til at forstyrre andre hold med den høje musik vi skal høre, når vi varmer op.

Ambitionen
Det skal være sjovt at gå til fodbold og noget man glæder sig til. Vi tror på, at meget af det kommer af sig selv gennem leg med og uden bold men i høj grad også gennem fællesskabsfølelsen og sammenholdet mellem pigerne. Vores mål er at skabe et stærkt socialt bånd mellem pigerne på U7 og give dem lysten til at fortsætte næste sæson i Ry Fodbold.

Træningen
Vi opbygger træningen omkring forskelige elementer fra børnefodbold og forsøger at balancere det velkendte og noget nyt. I hovedtræk vil træningen bestå af

 • Leg og opvarmning til musik hvor vi får gang i kroppen, pulsen op og grinet.
 • Grundlæggende boldteknik: at modtage, tæmme, drible, spille, sparke og tyre bolden
 • Grundlæggende spilforståelse hvor vi øver små systemer og bevægemønstre
 • Fysisk udfordring hvor vi udfordrer koordinationsevnen, evnen til at stå imod hvis man bliver skubbet og får sved på panden.
 • Kamptræning er vigtig for at pigerne er rustet til at komme ud og møde andre hold. Læs om vores tanker nedenfor.
 • Evaluering og reflektion over dagens træning og forslag og ønsker til næste træning.

I Kamp
Vi ved, at det der med at skulle "til kamp" ikke nødvendigvis er særlig tiltalende for piger på 6-7 år. Vi vil forsøge at gøre det der med at skulle til kamp til noget positivt og til noget, som man kan lære af.

Vi vil forsøge at indøve systemer i træningen, som vi kan tage med i kamp og tale om rollerne på en fodboldbane. Og så skal vi ikke glemme det sociale aspekt ved at være på tur med pigerne fra fodbold og spise snacks på bagsædet med røde kinder.

Fællesskabet
For os er det allervigtigste for pigerne på U7, at de gennem holdsporten får følelsen af at høre til og lærer at der skal være plads til alle og til den enkelte.
Det er også vigtigt, at de lærer om ansvar og forpligtelser og vi opfordrer derfor jer som forældre til at bakke op om deres deltagelse i både træning og kamp - også når det ikke er lysten der driver værket.

Turneringer

Kampe 2017

Vi har tilmeldt et U7 pigehold til turneringen i efteråret 2017. På U7 niveau spiller vi 3-mands kampe og vi vil gerne kunne stille med mindst 4 piger til hver kamp for at sikre, det bliver en god oplevelse for alle. Der er to kampdage på programmet for efteråret

Lørdag d. 09.09.2017
Vestergadeanlægget i Skanderborg
 • Kl. 10.00 mod FC Skanderborg
 • Kl. 10.15 mod Vitved/Virring (1)
 • Kl. 10.30 mod AIA/Tranbjerg

Lørdag d. 30.09.2017
Virring Hallen
 • Kl. 10.00 mod Ry Fodbold U6
 • Kl. 10.15 mod Vitved/Virring (2)
 • Kl. 10.30 mod FC Skanderborg

Se kampprogrammet her
Kampprogram U7 Piger 2017

Stævnedeltagelse

Afhængig af tilslutning og opbakning, vil vi melde pigerne til deltagelse i stævner, som typisk er en 3-4 kampe lørdag eller søndag. En mulighed kunne være

Tjek evt. DGI's hjemmeside og se, om der er et stævne, du synes det kunne være sjovt for pigerne at deltage i.

Tilmeldte spillere

Tryk her for at tilmelde dig.