Årgang 2013 Mix (U5)

Træningstider

Vi træner om torsdagen kl. 17:00 - typisk mødes vi på multi banen. Konceptet er leg og hygge med fodbolden i centrum. Mange lege foregår uden bold, da U5 spillere også har brug for at styrke motorikken på flere måder.

I denne skønne sommertid er det en meget god idé, at de små fodboldspillere har solcreme på OG medbringer en drikkedunk med vand.

Holdinformation

Træner(e) søges

Det er virkelig skønt at se den store opbakning, men det betyder også vi er ved at være mange børn. Så hvis der går en forælder rundt med lyst til at hjælpe, skal man ikke holde sig tilbage. Vi vil meget gerne styrke trænerteamet, og efter sommerferien søger vi aktivt én fast træner, da Palle og hans familie smutter til New Zealand et par år! Meld gerne tilbage til én af trænerne.

 

Afslutning 

Afslutning af forårssæsonen 2018 forgår onsdag den 20/6 (alle skulle have modtaget en mail, hvis dit barn er meldt til). Dvs. vi mødes ONSDAG den 20/6 kl 17:00 til lidt sjov sommer fodboldleg. Kl 17:50 vil der være pølser til vores hold (U5 Mix) - HUSK at melde Jer til via linket i den udsendte mail. Der er KUN mad og drikke til de tilmeldte, så det er vigtigt man husker det.

Program for afslutningen 20/6:
17.00-18.00: Trænerne laver en sjov/alternativ fodboldtræning på de forskellige hold. 
17.50 -19.00: Grillen er åben (årgangene skiftes til af få udleveret mad.
18.50 -19.10: Brandbilerne kommer forbi og der sprøjtes med vand.
19.15: Arrangementet slutter.

**** Da afslutningen afholdes onsdag 20/6, vil der ikke være træning torsdag 21/6 *******

 

Opstart for efterårssæsonen

Meldes ud her på siden. Tak for nogle dejlige timer med Jeres skønne børn.

 

Kommunikation

Vi har drøftet om kommunikationen skal foregå herinde, eller om vi skal lave en U5 Mix Facebook gruppe (lukket). Vi vil gerne have lidt feedback omkring holdningerne hertil. Dog vil vi, efterfølgende tage beslutningen, om hvilket forum kommunikationen vil foregå på.

 

Med venlig hilsen
Træner Teamet - vi er også "bare" forældre" smiley

Tilmeldte spillere

Tryk her for at tilmelde dig.