Alt er klar til Bierfest i Ry Hallerne

Fredag den 1. november bliver der i den grad gang i den i Ry Hallerne - til lejligheden omdøbt "Ry Stadthall" - når Ry Sportsklub, Ry Håndboldklub og Ry Badmintonklub afholder "Bierfest" med fuld musik.

Pladserne ved de 16 langborde, der hver kommer til at repræsentere en tysk delstat, har længe været udsolgt, så der er lagt op til et brag af en fest, når de 704 deltagere går til bords for at indtage wienerschnitzel mit alles og øl i stride strømme.

Og festkomiteen melder alt klar: 

”Nu er vi ved at være tæt på. Men planlægningen forløber planmæssig. Der er god energi fra de frivillige hjælpere. Vi glæder os helt vildt til, at det snart bliver den 1. november. Vi er klar med en SUPER fest”, siger Vibeke Jonas fra Ry Sportsklub, der videre kan fortælle, at godt 60 frivillige hjælpere før, under og efter festen, har været med til at gøre det hele muligt.

"Vi er utroligt glade for de mange mennesker, som har valgt at være med til at stable det her arrangement, det første af sin art nogensinde i Ry, på benene. Blandt vil der stå elleve "Heidi'er" og elleve "Hansi'er" klar i fuld udrustning til at servere for gæsterne," siger Vibeke Jonas.

Under hele festen - fra klokken 18.00-01.00 leverer bandet "Top Seven" misikken, der skal få folk ud på dansegulvet.

Birgitte Larsen fra Ry Håndbold kommer med en opfordring til party-folket:

”En af vores vore udfordringer har været at lægge os fast på et betalingssystem, så vi undgår kontanter i ”Stadthalle”. Derfor skal man ved indgangen købe værdikuponer til anvendelse i barerne. Det er selvfølgelig muligt løbende hele aftenen at købe flere værdikuponer. Og skulle der være ubenyttede værdikuponer ved festens afslutning, kan disse indløses til kontanter samme sted ved slutningen af festen. Men vi kan kun på det KRAFTIGSTE opfordre til, at alle hæver rigeligt med kontanter hjemmefra, så vi undgår køer ved vore 2 Dankort-terminaler,” lyder det.