Inox bliver hovedsponsor i fodboldklubben

Når de 530 fodboldspillere i Ry mødes på græsset efter sommerferien vil de røde spilletrøjer være pakket væk. Klubben har skiftet navn til Ry Fodbold, og et nyt logo vil pryde ved hjertet. Farverne vil være sort/blå stribet, og på brystet vil der stå Inox.

”Vi har indgået en aftale med Inox, der sikrer fodboldklubben det bedst mulige grundlag for at fortsætte den udvikling, der er sat i gang. Det er dejligt, når en lokal virksomhed ønsker at støtte op om et af byens helt store fritidstilbud”, siger Casper Dalhoff medlem af bestyrelsen i fodboldklubben. 

Hos Inox har de taget stilling til virksomhedens sociale ansvar (”CSR”). Inox støtter primært områder, hvor der er fokus på børn, og har blandt andet støttet Børns Vilkår og SOS børnebyerne.

 ”Vi er stærkt forankret i lokalsamfundet, og føler derfor også en vis forpligtelse i udviklingen af lokalsporten, med særligt fokus på børn og unge. Vi har igennem en periode haft vort logo på flere hold i Ry fodbold, og da muligheden for at gå ind som hovedsponsor var der, slog vi til. Mange af vore medarbejdere eller deres familier har børn og unge, der spiller i Ry fodbold, og derfor er det ganske naturligt for os at udvide samarbejdet med klubben. Klubbens succes baserer sig på en stor grad af frivillighed, og vi kan som hovedsponsor vise vores støtte til alle de frivillige, der lægger en stor arbejdsindsats i klubben”, siger adm. dir. hos Inox Henry Hansen.

Netop støtten til de frivillige glæder klubben. ”En fodboldklub som vores er ikke bare et sted, hvor man sender sine børn til fodbold; det er meget mere end det. Vi har over 100 frivillige, der yder en stor indsats for byen og området, vi bor i, for at give alle en god oplevelse. Det er dejligt, at der er virksomheder, der støtter os, for det har vi behov for. Vi har heldigvis også fået tilkendegivelser fra andre, der vil være med”, fortæller Casper Dalhoff.

Aftalen med Inox gør, at fodboldklubben kan sælge de øvrige sponsoraftaler for blot 4.000,00 kr. De første aftaler er i hus. De lokale virksomheder Textil Print og Topas samt Aarhus virksomhederne ”Bertoni på Strøget” og Repart aps har været hurtige til at sikre sig plads på holdet. ”Selvom min butik ligger i Aarhus, så er det vigtigt at støtte det lokalområde, hvor jeg bor og hvor mine børn dyrker deres sport”, siger Thomas Rosendahl-Post fra ”Bertoni på Strøget”. ”Det kan godt være, at Repart aps ville opnå større reklameværdi andre steder, men for os handler det om at støtte det store arbejde, der gøres af de frivillig i klubben. Om vores støtte kan gøres op ”krone for krone” ved jeg ikke, men vi er ikke i tvivl om, at det giver mere end god mening til glæde for byens børn, og derved Repart aps, at være med på dette hold”, siger Katja Thorpstrup fra Repart aps, der holder til i Aarhus.

Ry Fodbold håber, at der hurtigt kommer flere aftaler i hus. ”Vi har mange drømme, der skal leves ud. Vi står over for en indvielse af en flot multibanen til glæde for hele byen. Derefter går vi i gang med at arbejde på et stadion. Det skal gerne være sådan, at alle har lyst til at komme til fodbold i Ry, på det vi efter sommerferien kalder ”Inox Park”, siger Casper Dalhoff.