Karina O'Donell ny formand for Ry SK

Karina O'Donnell

Karina O'Donnell er ny formand for bestyrelsen i Ry Sportsklub. Hun overtager posten fra Richardt Mortensen, der i stedet i fremtiden vil fungere som næstformand. Det blev bestemt, da klubbens nye bestyrelse forleden konstituerede sig selv.

Og dynamiske Karina O'Donnell, der til dagligt arbejder ved Danfoss i Vejle, og har to drenge på syv og ti år, der begge spiller i klubben, glæder sig til at tage fat på arbejdet som formand:

"Jeg er gået ind i bestyrelsen, fordi jeg synes, at Ry SK er en super klub med mange gode initiativer og gode kræfter bag. Jeg vil gerne være med til at bakke op omat gøre en god klub endnu bedre samt være med til at gøre en forskel i det miljø mine børn færdes i. Vi drøftede i bestyrelsen de forskellige roller, og jeg syntes, det ville være sjovt og udfordrende at holde styr på de spændende projekter, som den gamle bestyrelse allerede har sat i gang og arbejder med," lyder det fra Karina O'Donnell, der altså er helt ny i bestyrelsen.

Hun har været hjælpetræner på U9, årgang 2005 drenge, i et par år, og er desuden også 12. mand i klubben, hvor hun tager sig af trænergoder. Med sin indtræden i bestyrelsen stopper hun dog som træner.

"Mine to drenge har "altid spillet fodbold i klubben, så vi har brugt meget tid på fodboldbanerne. Jeg har aldrig selv gået til fodbold, men har spiller en del med mine drenge, og jeg synes, det er en sport, der giver anledning til leg, konkurrence og et super godt sammenhold," siger Karina O'Donnell, der har boet i Ry i seks år og dyrker roning i Ry Roklub.

Et stort "velkommen i bestyrelsen" til Karina O'Donnell, og tak for godt samarbejde til Dennis Månsson, der er trådt ud.

 

Sammensætningen af den nye bestyrelse:

Karina O'Donnell - formand

Richardt Mortensen - næstformand

Steffen Ulsø Knudsen -  sekretær

Peter Kilden Grøn - menigt bestyrelsesmedlemCasper Dalhoff - menigt bestyrelsesmedlem