Nye trøjer - nye navne… Vil du være sponsor?

Når den nye sæson starter op efter sommerferien, vil vores fodboldbaner på Inox Park blive fyldt med børn, unge og voksne i nye spilledragter.

Derfor skal vi nu sammensætte vores nye sponsorhold for de næste to år.

Ry Fodbold ønsker at vise hele byen, lokalområdet og vores gæster, hvem der støtter det arbejde, som vores frivillige yder. Det gør vi på diverse bannere, hjemmesiden, nyhedsbreve og ikke mindst på vores spillerbluser.

 

For os er det vigtigt, at vi kan blive ved med at udbyde – og udvikle - et godt fritidstilbud til glæde for det lokalområde, hvor vi alle bor. Over 80 frivillige lægger deres kræfter i dette arbejde, enten på banen som trænere eller som ”12-mænd”, der varetager andre opgaver i klubben - alle med et ønske om at give Ry Fodbolds ca. 650 medlemmer gode minder for livet.

 

At støtte op om foreningslivet i dit eget lokalområde har stor betydning for det miljø, vi færdes i.  Uanset om virksomheden er beliggende i Ry eller et andet sted, vil der blive sat stor pris på den support, I kan vise. Ry Fodbold vil være med til at gøre byen og vores lokalområde til et attraktivt sted at bo.

 

Hvad skal du gøre?

Vi sælger vores spillerbluser til en meget billig pris, som er 100% fradragsberettiget for virksomheder.

 

Firmanavn på ryggen af spillerblusen sælges for to år ad gangen:

 

Hele årgangen (mere end 15 trøjer - opdelt drenge/piger):

2x6.000,00 kr. ex. moms.

 

Et A- ,B- eller C-hold på en årgang (under 15 trøjer - opdelt drenge/piger):

2x4.000,00 kr. ex. moms.

 

Hvis du er hurtig, kan du selv ønske, hvilket hold dit sponsorat sættes i forbindelse med.

 

Har du skaffet en kontrakt eller ønsker du mere information om det at være sponsor, bedes du kontakte:

Casper Dalhoff fra bestyrelsen:
Telefon 20194158

mail@casperdalhoff.dk

 

Farven på spillertøjet bliver den samme; blå/sort bluse, sorte bukser og sorte strømper.

 

Hvis du kan hjælpe med at lande en ny sponsorkontrakt, vil du modtage et værdibevis til en lækker ”Sponsorkurv” fra vores trofaste støtter SuperBrugsen i Ry - til en samlet værdi på 1.000,00 kr.  Deadline er onsdag den 20.6 2016.

”Sponsorkurven” vil være klar til afhentning i SuperBrugens mandag den 1.8 2016. Når kontrakten er underskrevet og beløbet er indbetalt til klubben, vil du modtage et gavebevis.  

 

Vores samarbejdspartnere

Vi har gennem de seneste to år modtaget støtte i forskellige sammenhæng fra en række virksomheder. Det ønsker vi at takke. Ry Fodbold håber, at flere af jer har været glade for at blive vist i forbindelse med Ry Fodbolds aktiviteter, og vi håber, at I har lyst til at støtte igen.

 

Inox viser igen vejen i et stålsat samarbejde…

Inox har igennem de seneste to år haft sit logo på alle hold i klubben og de ønsker at fortsætte dette samarbejde for at sikre en fortsat udvikling af Ry Fodbolds aktiviteter og de fritidstilbud, der via klubben bliver givet til byen. Inox er hovedsponsor for klubben og har igen købt brystet af alle spillertrøjer og Ry Fodbold spiller også fremadrettet hjemmekampe på ”Inox Park”.

----> HENT KONTRAKT