Ry-triumf: U10-drenge vinder DGI-række

Det bliver ikke meget mere suverænt.

Ry Sportsklubs hold i DGI's A-række for U10-drenge kan - med én kamp tilbage af turneringen - kalde sig for forårsmestre.

Med en sejr på 4-2 på hjemmebane over de nærmeste rivaler fra Gødvad lukkede de fremadstormende knægte af den ædle årgang 2003 ned for den sidste spænding.

Sejr nummer seks - ud af lige så mange mulige - sendte altså holdet op på 18 point og en målscore på 39-7, og med seks point ned til andenpladsen før sidste spillerunde kan de rødblusede dermed ikke hentes i det samlede regnskab.

Og foran de mange tilskuere på anlægget ved Ry-hallerne blev der ikke sparet på krudtet, da det hele var afgjort og jubelen kunne bryde løs.

"Det var en kæmpe forløsning for drengene. Vi har i de seneste år prøvet at stå i et par lignende finalekampe, hvor vi har tabt, men denne her gang var der ingen tvivl om, at det skulle gå vores vej. Jeg har aldrig før set spillerne være så tændte, som de var op til kampen mod Gødvad. De havde selv inviteret forældre og skolekammerater til at komme og heppe, så kulissen var rigtig fin," lyder det fra holdets træner Peter Kilden Grøn, der fortæller, at sejren aldrig var i fare.

"Vi er foran 2-0 ved pausen, og da vi kommer foran med en et mål, så får Gødvad efter reglerne lov til at skifte en ekstra mand ind på banen. Det gør, at de får reduceret, men vi lukker reelt kampen, da vi kort efter kommer på 4-1. Det var en fuldt fortjent sejr. Jeg vil skyde på, at boldbesiddelsen lød på 70-30 i vores favør," kommer det fra cheftræneren.