Ry's U13-piger klar til finalen om jysk mesterskab

De har vundet den jyske pokaltitel. De har vundet deres A-række. Og nu går Ry Sportsklubs U13-piger så naturligvis også efter at slutte sæsonen af med et jysk mesterskab.På onsdag spiller de nemlig JM-finale på Klejtrup Stadion ved Hobro. Finalen - hvor modstanderen endnu ikke kendes - har kampstart klokken 19.00.  Hvordan er de så kommet så langt?Først og fremmest har U13-pigerne vundet deres pulje i A-rækken, hvorfra alle jyske puljevindere så kvalificerer sig til JM-slutspillet.Og her gik det først ud over TMG i fredags i kvartfinalen, der efter omkamp og straffespak blev besejret 6-5.  Søndag ventede så Højer IF i semifinalen på hjemmebane i Ry, hvor pigerne igen var suveræne og vandt med 4-1 efter en 2-0-føring ved pausen. 

"Det var Højer, der kom bedst fra start og sad på spillet, men som så ofte før slog vi kontra og kommer foran 1-0, hvor Vilja afdribler en forsvarsspiller og flot hamrer bolden ind i det lange hjørne. Kort efter spiller Sofie flot Frederikke fri, der ikke svigter og bringer os foran 2-0," lyder fra træner Erik Sindberg.

"Vi får en fin start på 2 halveg og kommer foran 3-0 ved Frederikke. Højer var dog ikke færdige, blev ved med at kæmpe heroisk og reducerer til 1-3. Men Frederikke lukker kampen med sit tredje mål. En flot holdindsats, hvor alle arbejdede stenhårdt, og målvogter Lærke skal fremhæves for mange sikre indgreb," siger Erik Sindberg.

Onsdag kan U13-pigerne så hjemtage den tredje titel indenfor få uger.