Så er det nu målmænd!

Ry Fodbold og Dan Keepers professionel målmandstræner Instruktører har en aftale klar som vil gøre de fleste Fodboldklubber misundelige :-) 

Klubben tilbyder alle målmænd i årgangene U10 til seniorer speciel målmandstræning, for derved at styrke indsatsen for at udvikle arbejdet i og omkring arbejdet i målet.

 

Her trænes der:

Tirsdage fra kl. 16.00 til ca. kl. 18.00 bliver der særlig træning på banerne i Ry. Den specielle målmandstræning vil ske hver uge til og med juni samt august til og med oktober.

 

Sådan kommer du med:

Skulle nogen af trænere og målmænd ikke have fået eller overset tilbuddet, så kontakt venligst Michael Thiessen (12 mand målmandsansvarlig). 21 målmænd er allerede skrevet på listen og der er stadig et par pladser tilbage. 

 

Forældrene må hjælpe til

For at sikre at vi når i mål med træningen er det vigtigt, at de forældre samt trænere der har mulighed for at være tilstede møder op. Man skal ikke være på som træner men blot være de ekstra hænder som støtter de professionelle undervisere i træningen med at kaste en bold i spil m.m.

Vi har derfor et ønske om, at alle de forældre og trænere som har tid lyst og lejlighed vil støtte op og blandt andet deltage i:

 

Her får du mere information.

Der afholdes informationsmøde for forældre og målmænd:

Tirsdag den 10. maj 2016  Kl. 19.00 – ca. 20.00 i Ry Fodbold Klubhuset

På mødet vil både Dan Keepers målmandstrænere, personer fra bestyrelsen samt undertegnede være tilstede

Kontakt også gerne klubbens 12. mand Målmandsansvarlig, Michael Thiessen, tlf. 53371477