SIF Målmandsskole

I foråret lancerer vi et særligt tilbud til målmænd i årgangene U10-U15, der via individuelt, formelt teknisk træning får muligheden for at dygtiggøre sig i den del af spillet, som for tiden er i kraftig udvikling.

 

Silkeborg IF har gennem de senere år markeret sig kraftigt med talentudvikling på højeste, nationale niveau. Baggrunden skyldes blandt andet en fokuseret tilgang til træning og individuelt fokus, og dette arbejde har længe kastet ungdomslandsholdsspillere af sig. Også på målmandsfronten. Nu har nysgerrige målmænd - drenge såvel som piger - muligheden for at lære teknikker af SIFs målmandstrænerteam, som på daglig basis arbejder energisk med banens sidste skanse.

 

Gennem fire intensive træningspas, samt en 2-dags camp lige før sommerferien, har du som målmand - og dig som nysgerrig træner - muligheden for at fordybe dig i målmandstræningen.

 

Læs mere i vedhæftet eller ved at klikke HER, og køb adgang via SIF Shoppen. Husk, at sende en mail indeholdende navn, fødselsdato, mail og klub til jt@silkeborgif.com.