U10 drenge tog pokalen med hjem efter Blichercup

U10 drenge ry fodbold blichercup

Vi må regne med at flere af Ry Fodbolds U10 drenge har ondt i armene og ryggen i dag - For det kan være hårdt at sove med hænderne over hovedet!

Lørdag tog de pokalen med hjem efter Blichercup.

Dagen startede ikke optimalt med et afbud fra holdets målmand, Aske, på pga. af sygdom. Heldigvis viste det sig, at der på holdet gik en dreng rundt med et skjult målmandstalent, der viste sig, da Karl-Emil overtog handskerne for en dag.

Med flot fodboldspil og en par puljeresultater, der gik i holdets retning, kvalificerede U10 drengene sig til finalen. Her skulle drengene stå overfor SIF/Assentoft. De to hold havde mødt hinanden i åbningskampen som Ry Fodbold tabte. Det stod hurtigt klart, at Ry Fodbold havde lært mest af den første kamp. Drengen ville have revanche – og det fik de.

Det blev til en spændende og tæt finale, hvor det flotte fodboldspil var i fokus. Der var kamp om hver eneste bold på banen. Med et flot mål, direkte på frisparksmål sat ind af David, kunne drengene fra Ry strække armene i vejret og juble, da dommerens fløjte lød for sidste gang. Efter en dag med flot fodboldspil og en 1-0 sejr i finalen, kunne holdets cheftræner, Casper Dalhoff, konstatere, at det fodboldspil, som vi i trænerteamet og på årgangen har arbejdet for at udvikle i årevis, er med til, at vi nu kan sætte blomsten i pokalen.