U11-drenge i overhalingsbanen

Ry Sportklubs U11-drenge har leveret et efterår til historiebøgerne.

 

Årgangens tre syvmands-hold - A, B og C - har netop afsluttet sæsonen i DGI-regi med flotte resultater:

 

A-drengene gik for andet år i træk ubesejrede gennem turneringen, vandt samtlige kampe og endte op med en målscore på imponerende 49-7. B-holdet nappede også den samlede sejr i deres række ved at vinde alle kampe, og da Funder blev kørt midt overmed 10-1 i den sidste kamp, ja, så kom målregnskabet til at lyde på 37-12.

 

Derudover hentede U11 C-drengene - takket været sejre i de tre sidste kampe - en tredjeplads hjem i deres pulje.  

 

Alt i alt rigtig flotte og lovende takter af en årgang, der til dagligt er delt op i to træningshold, men som fungerer som én stor, harmonisk gruppe, fordi spillestilen er den samme på alle tre hold. Og fordi, der - som billedet antyder - altid er humør på.

 

"Det er en stor gruppe spillere, vi har med at gøre, men det er alligevel på tværs af holdene lykkedes at indføre den samme spillestil. Drengene her elsker bare at spille fodbold, og har det godt med hinanden, hvilket selvfølgelig også gør det nemmere at gøre træningen lidt mere struktureret. Vi er meget stolte af de tre holds resultater, og ser frem til at arbejde videre med dem til næste år," lyder det fra cheftræner, Peter Kilden Grøn, der sammen med Klaus Andersen har haft hovedansvaret for U11-drengene, og i samarbejde med det øvrige trænerteam - Casper Dalhoff, Søren Eggert, Jesper Dengsø og Martin Jensen - altså har bevist, at det er muligt at løfte en hel årgang.

 

Det flotte efterår blev på behørig vis fejret med pizza på Angelo's tidligere på ugen.