U15 drenge sikret oprykning - nu gælder det JM!

Med en 6-3 sejr over Solbjerg sikrede Ry’s U15 drenge i lørdags oprykning til U16 mesterrækken efter sommerferien. Kampens start bar præg af, at nogle af Solbjergspillerne dagen forinden mistede en klassekammerat, som omkom i en tragisk ulykke ved Solbjerg.  Kampen blev derfor indledt med et minuts stilhed og begge hold spillede ligeledes med sørgebind.

Efter en nervøs start åbnede Ry målfesten efter ca. 15 minutters spil, og fra 3-2 trak Ry fra og vandt kampen meget overbevisende. Dejlig at se så mange tilskuere til en kamp i Ry, hvilket er længe siden sidst.

I onsdags galt det så 1/8 finale i kampen om jysk mesterskab for U15 A-hold, og her ventede der en svær udekamp i Vejle mod Bredballe, som også har været ubesejret her i foråret. Med tre ud af seks klasser på studietur måtte holdet undvære hele 6 spillere og måtte have hjælp fra B-holdet og U14 drenge, men trods de svære odds var det lige ved at lykkes at hive en 3-2 sejr hjem i ordinær tid. Men en udligning kort før tid tvang kampen ud i forlænget spilletid. Den fightede de seje drenge sig igennem og vandt 2-1, og dermed vandt holdet samlet 5-4 og en plads i kvartfinalen var sikret.

I kvartfinalen venter en hjemmekamp mod Esbjerg IF lørdag kl. 14. Drengene lover tilskuerne god underholdning, og de håber på stor tilskueropbakning på Inox Park fra spillere, trænere og familier.

Truppen til kampen:

Tobias Nielsen

Christian Gjesager

Hilal Omer

Emil Svensson

Jakob Sandahl

Joakim Larsen

Mads Holberg

Sylvester Hassager

Martin Martens

Rasmus Sørensen

Lauge Storm

Carl Magnus Johansen

Maudo Kajali

Karl Anton

Mads Brunsbjerg

 

Træner:  Torben Larsen