Sommerbrev til de kommende U11 piger...

Kære alle sammen,

Så er der dømt sommerferie og vi ønsker alle en fantastisk god sommer og håber at pigerne får slappet godt af med masser af hygge, sol & is, men også gerne får spillet lidt fodbold indimellem.

 

Vi er jo en den situation at pigerne rykker fra at være U10’ere til at blive U11 spillere. Vi skal derfor spille 8mandskampe og nu på en væsentlig større bane end vi plejer. Spændende…

 

Vi har tilmeldt et hold i A-rækken (pulje 200) og to hold i B-rækken (pulje 212), som I allerede kan finde inde på DBU-hjemmesiden. Vi har fået de to første spilledatoer for alle tre hold og det er den 18/8 + 25/8. Det er begge foreløbige datoer, der evt. kan risikere at rykke til søndagene begge weekender. Vi er blevet lovet at de endelige spilledatoer ligger klar midt i juli.

Ny udvikling (27.6.18, kl. 22): vi har netop erfaret, at vi igen godt kan tilmelde et 5mands hold i C-rækken og arbejder derfor på dette ASAP. Det vil sikkert betyde, at vi trækker det ene B-hold, men I hører nærmere så snart vi ved mere. Derfor er dette lille afsnit tilføjet her til aften. Resten af brevets indhold gælder dog stadigvæk.   

Vi forventer at træningsdagene i efteråret stadig er tirsdag og torsdage dog fra kl. 17-18.30 begge dage. Der er desværre også spring på tirsdage fra kl. 19-20.15. Dvs. at pigerne måske alligevel godt kan træne fodbold forinden. Snak med jeres fodboldtræner om denne udfordring.

 

Vi har fornøjelsen af at byde Ellen W. Boe (mor til Ingeborg) velkommen til vores årgang. Ellen har tilbudt at være koordinator for årgangen, dvs. hjælpe med at organisere de tre hold bl.a. i fht. kampe og stævner.  Herligt og hjertelig velkommen, Ellen.

Af andre voksne på årgangen har vi stadig Cheftræner Joachim (far til Clara) A-holdet og Jens (far til Vilma) til det ene B-hold, men vi mangler dog desværre stadig en træner til det andet B-hold. Martin (far til Alba) vil stadig gerne tage med ud til kampene for dette B-hold, men til de to ugentlige træningsdage kan han ikke byde ind. Så kære forældre, vi har SÅ meget brug for endnu en voksen til at hjælpe til med at træne B-pigerne.

 

Joachim og jeg forventer, at vi som noget nyt starter fælles op hver gang til træning alle sammen hver gang. Herefter vil vi inddele pigerne i A-truppen og en stor B-trup. Joachim tager sig som nævnt af A-pigerne og Jens samt endnu en træner vil sørge for B-pigerne.

Hvem der spiller for hvilket B-hold er som udgangspunkt ikke en fast størrelse, dvs. vi vil bytte rundt på pigerne alt efter hvornår de kan spille kamp, men også for at forsøge at lave to jævnbyrdige hold.

 

Alle tre hold vil også få brug for nogle hjælpetrænere, der kan hjælpe til under træning. Vi har pt. Kasper (far til Caroline), Jacques (far til Smilla A. Nedergaard). Så hvis I kan tilbyde hjælp her, så kom endelig med en melding. Her kan alle byde ind uanset jeres tro på egne evner ud i fodboldens i øvrigt fantastiske univers. Vi håber, at vi i efteråret har 4-6 forældre som hjælpetrænere. Således at vi kan lave en turnus med disse, inkl. med mulighed for at kunne springe over træningen

 

Slutteligt vil vi igen gerne ønske alle en god sommer og håber at gense jeres Søde og Superseje piger tirsdag den 7. august kl. 17.00. 

Venlig hilsen

Joachim & Jens