Medlemstilmelding

Ry Fodbold benytter onlinetilmelding og -betaling via systemet Conventus, som også benyttes af flere andre klubber i Ry. På denne side kan du tilmelde dig et hold. Du tilmelder dig for en hel sæson (efterår og forår).

Kontingent

Alle der deltager i træningen er kontingentpligtige. Der er ligeledes mulighed for indendørs- og udendørstræning i vinterpausen. Dette er også indeholdt i kontingentet.
Kontingentet betales for en hel sæson. I kontingentet indgår et spillersæt med eget navn (nogle hold har ikke personlige spillertøj, se nedenfor). Spillersættet indeholder strømper, shorts, t-shirt og langærmet overtrækstrøje. Spillersættet skiftes hvert andet år.

Kontingentsatsen dækker for sæsonen 2018/19.

Starter du først op med at spille fodbold efter nytåret 2019, skal du kun betale for en halv sæson, der løber frem til sommerferien. Kontingentet er dermed det halve af en hel sæson.

Kontingentsatser

HoldKontingent for en hel sæsonTøj
U4+U5500 kronerPersonligt spillersæt m. navn
U6+U7+U8770 kronerPersonligt spillersæt m. navn
U9+U101120 kronerPersonligt spillersæt m. navn
U11+U12+U13+U14+U15+U161220 kronerPersonligt spillersæt m. navn
U17+U18+U191220 kronerPersonligt spillersæt m. navn
Jyllandsserie, Kvinder1320 kronerPersonligt spillersæt m. navn
Old girls 7 mands1120 kronerPersonligt spillersæt m. navn
Herrer, Serie 4 og 5 (Rye BK samarbejde med Gl. Rye IF)1200 kronerTøj leveres ikke af Ry Fodbold men af Rye BK
Herre C1 +16 år, 7-mands820 kroner (der er ingen trænere og -honorar)Personligt spillersæt m. navn
Østjysk Oldboys +35 år, 11-mandFleksibelt kontingent, 200 kroner samt fællesbetaling til holdetIkke personligt spillersæt
Senior, 7 mandsFleksibelt kontingent, 200 kroner samt fællesbetaling til holdetIkke personligt spillersæt

Tøj

Som spiller i Ry Fodbold får du et sæt spillertøj (se skemaet ovenfor omkring hvilke hold der har personligt spillertøj). Første gang du tilmelder dig får du et sæt spillertøj. Derefter udskiftes sættet hvert andet år.
Ved første indmeldelse i klubben modtager du en kuponkode. Den skal du bruge til at bestille et personligt kampsæt hos Textil Print via textilprint.dk/ryf. Hvis spilleren mister spillersættet eller dele deraf kan der bestilles tøj via webshoppen til normal pris.

Sådan gør du:
  1. Tøjbestilling foregår via Ry Fodbolds webshop hos TextilPrint, hvor kuponkoden anvendes til bestilling af et gratis spillersæt.
  2. Spillersættet kan afhentes hos TextilPrint efter 3-4 dage.

Tilmelding

Klik på det hold, du er interesseret i - og du linkes videre til tilmelding og betaling.

Bemærk, at det er spillerens informationer, som skal indtastes under navn og fødselsdag mv. - ikke forældrenes. Kontaktoplysninger skal gerne være dem som klubben primært skal kommunikere med. Angiv desuden evt. kontaktoplysninger på spiller i de nederste felter.


Har du ikke tidligere været medlem af Ry Fodbold, så tryk herBetaling

Alle betalinger sker i danske kroner. Kontingentet for det enkelte hold vises ved klik på holdet. Når betalingen er registreret fremsendes en kvittering. Spilleren vil samtidig fremgå af holdsiden for det pågældende hold.

Har du problemer med tilmeldingen, så kontakt Heidi Duus på mail heididuus@hotmail.com.

Fortrydelse

Der er altid 14 dages fortrydelsesret. Undtagelsesvis hvis arrangementet er afholdt eller andet er angivet specifikt ved tilmeldingen til arrangementet. Efter betaling af kontingent har du mulighed for at træne med 2-3 gange og skulle det vise sig, at det alligevel ikke er noget for dig, så refunderer vi selvfølgelig kontingentet, såfremt der ikke er bestilt tøj. Kontakt kassereren angående dette.

Udmeldelse

Såfremt en spiller ikke gentilmelder sig ved start på ny sæson betragtes spilleren som udmeldt af klubben. Klubben opkræver ikke automatisk nyt kontigent. Spilleren kan derfor heller ikke deltage i træning eller kamp såfremt spilleren ikke gentilmelder sig ved starten af sæsonen.

Videregivelse af oplysninger fra registreringen

Fra den 1. januar 2014 er det et krav at være registreret hos DBU for at være spilleberettiget. Registrerede oplysninger videresendes automatisk til DBU. Oplysningerne er dermed tilgængelige både for Ry Fodbold og DBU/lokalunionerne. Herfra vil de ikke blive videregivet til tredjepart. Dagen efter registreringen modtages en mail med et DBU-login. Det anvendes på DBU Jylland Region 3 og DBU's hjemmeside samt i Fodbold app’en ( https://www.dbujylland.dk/fodboldapp ) Klubben viser tilmeldte spilleres navne på holdsiderne https://ryfodbold.dk/hold. Klubben gør ligeledes opmærksom på, at trænerne har adgang til spillernes stamdata, som bliver opgivet i forbindelse med tilmelding til fodboldsæsonen, hvilket du accepterer ved tilmeldingen.

Medlemslogin til Conventus for ændring af kontaktoplysninger

Klubben anvender programmet Conventus til at administrere medlemsoplysninger, -betalinger og regnskab. Herfra synkroniseres oplysninger automatisk til DBU om natten. Du kan ændre dine oplysninger ved at logge ind: