Menu

Ry Fodbold er kåret til ”Årets Fodboldklub” i DBU´s Region 3.

image
17. november 2021 kl. 19:43

Hermed en glædelig nyhed fra Ry Fodbold:


Vi er enormt stolte af, at vi kan dele nedenstående nyhed med jer alle – for uden jer var det ikke sket.

Her til aften er Ry Fodbold blevet kåret til ”Årets Fodboldklub” blandt godt 300 klubber i DBU´s Region 3, og begrundelsen kan vi alle være stolte af:

Glæde og fællesskab er to af de vigtigste grundprincipper i Ry Fodbold, og det er blevet bemærket hos DBU, hvordan vi har formået at nytænke de udfordringer, der ellers er kendetegnende for et presset foreningsliv rundt om i landet.
Ry Fodbold har i dag en base med mere end 650 frivillige, som alle har tilbudt deres hjælp til at udvikle klubben, og dét har givet genlyd ude i fodbold-Danmark.
Dertil kommer vores grundstamme af 100 trænere, som sikrer, at de godt 750 medlemmer får et fantastisk tilbud. Dette medlemstal er steget med godt 100 medlemmer i forhold til før corona-pandemien lagde verden ned.

Det er blevet bemærket at vi er en social bevidst klub, og en klub som ved at vi har et ansvar for at udvikle det område, vi bor i, til glæde for byens borgere og virksomheder, så alle finder det attraktivt at bo i byen.

Ry Fodbolds bestyrelse er meget stolte over, at vi har modtaget denne pris på vegne af os alle.

Vi havde ikke kunnet modtage denne pris i dag, hvis ikke det var for alle de glade børn, unge, voksne, piger, drenge, damer og mænd der sparker til bolden; 
de mere end 100 trænere der sikrer et godt tilbud; en stærk gruppe af 12-mænd som varetager en udvikling af klubben; samt en bank med mere end 650 personer der er villige til at hjælpe til når der er behov,


Vi ønsker også at takke en række virksomheder der har haft lyst til at støtte os økonomisk - Tak til ”Det Bedste Hold” som vi kalder dem.

Tillykke til os alle - og lad os råbe et kampråb med en lille ændring: 
1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12 Ry er region 3´s bedst hold. 

Kærlig hilsen

Ry Fodbold

Ry Fodbold er med prisen nomineret til at blive Årets Klub i Jylland - her og nu vil vi dog glæde os over prisen som ”Årets Fodboldklub” i DBU´s Region 3…

 

Luk