Menu

Værdigrundlag

GLÆDE

For Ry Fodbold er glæden ved spillet, og samværet med andre mennesker en naturlig del af klublivet.
Når du selv eller dit barn møder til træning eller kamp skal glæden være et bærende element. Glæden viser vi i Ry Fodbold gennem en positiv og udadvendt væremåde overfor både med- og modspillere, forældre, trænere og dommere.

FÆLLESSKAB
I Ry Fodbold har man ret til at være en del af fællesskabet, når man melder sig selv eller sit barn ind i vores klub. Ved indmeldelsen forpligter man sig samtidig til at tage aktiv del i fællesskabet.

TRYGHED
I Ry Fodbold, skal tryghed danne rammen for glæden ved spillet og deltagelsen i fællesskabet. Det forudsætter et åbent klubmiljø med ansvarsbevidste, kompetente og engagerede ledere. Alle skal have mulighed for at løse de opgaver de bliver stillet, både på og udenfor fodboldbanen, og de der har lyst til og mulighed for at yde en ekstra indsats skal støttes.

UDVIKLING
I Ry Fodbold er der mulighed for personlig og sportslig udvikling. Vi ønsker at skabe gode betingelser for udvikling på alle niveauer i vores klub. Både på og udenfor banen.

 

GIV EN TIME - SÅ VI ER SAMMEN OM AT SKABE EN GOD KLUB
I Ry Fodbold har vi et stort ønske om at udvikle den forening og klub, som du og omkring 700 andre er en del af. Det skal vi gøre i fællesskab, for det er fællesskabet, der skal løfte sammenholdet til glæde for os alle både i klubben og i byen, vi bor i.

Derfor har vi taget et initiativ, som aviser, Radioavisen, podcasts og diverse netudgivelser har fortalt om, og som også DGI og DBU er meget interesseret i. Initiativet er, at vi fremover vil have, at alle klubbens familier skal være villige til at give minimum en times arbejde pr. sæson. Det kan være med alt fra at bære mål ud på banerne, sælge kaffe fra en kaffevogn, bemande et dommerbord, grille pølser til fester, vedligeholde medlemsregistret og massevis af andre opgaver. Det er nemme opgaver, men hjælpen med at løse dem betyder alt for vores klub og fællesskabet. For det vil give os minimum 700 timers hjælp, som vil betyde SÅ meget for klubben, for dig, for byen og for os alle sammen.

Vi kan ændre kulturen sammen
Vores håb er, at du og din familie vil se det som en oplagt og positiv mulighed for, at vi sammen viser vejen og er et forbillede for det pressede foreningsliv i Danmark. Vi tror på, at vi i Ry Fodbold sammen med alle vores medlemmer og jeres familier kan vise, at der ikke skal mere til end en ganske lille indsats fra alle, før fællesskabet styrkes.

Vi har nemlig et socialt ansvar som klub, og det ansvar er vi yderst opmærksomme på. I bund og grund er det dét ansvar, vi forsøger at løfte med dette tiltag. Vi skal sikre, at vores børn og unge får en fantastisk opvækst med fodbolden, og at der også er et tilbud og en lyst til at nyde sammenholdet, når man bliver seniormedlem.

Vi mangler hjælp til store og små opgaver
Vores trænerstab på 80 frivillige løfter allerede en stor del af opgaven og tilbringer rigtig mange timer på og uden for banen for at få alt dette til at spille. Og også vores 16 ”12. mænd” yder en kæmpe indsats med såvel sociale tilbud som praktiske nødvendigheder. Det gælder for eksempel Ry Skole Cup, afslutningsfesten, DBU´s fodboldskole, Limfjordscup, målmandstræning den store halfest, som alle er synlige tilbud, der er med til at styrke sammenholdet.

Men der er stadig mange andre opgaver, små som store, der skal løses, for at klubben kan hænge sammen og være et attraktivt sted være: Arbejde med vores IT-Systemer, medlems- og trænerregistrering, sponsorsøgning, grafisk design, skilte, økonomi og net, der skal sættes i målet, før vi kan stille hold. Det er alt dette som vi har brug for hjælp til.

Derfor har vi i Ry Fodbold besluttet at få alle med på holdet. Vi sætter fællesskabet øverst så endnu flere kan få glæde af holdånden og det sammenhold, vi har.

Vi er sikre på, at dette tiltag vil gavne langt ud over fodboldbanen og ud i vores by, og at fx byens erhvervsliv vil være stolte af, at de kan tilbyde deres medarbejdere et attraktivt sted at bo med et forbilledligt foreningsliv.

Kærlig hilsen Bestyrelsen Ry Fodbold

 

 

 

 

Luk